Wednesday, 21 December 2011

Selamatkah Punggung anda?

"Ibarat Punggung Rindukan Bulan "
Itulah peribahasa yang sesuai untuk gambarkan perasaanku ini ..

Assalamualaikum
Fuhhh ~ ..
Kecut perut aku sambil memandang punggungku yang gebu ..(dah korang tak payah imagine lebih²)
Aucakk.. Selamatler masih ada ..
Jaga-jaga cik salmah ..
Sekarang ni daging punggung sekarang menjadi buruan tau..


Ha .. tgk .. gambar tengah operation lagi..
Bukan operation buasir tapi untuk ambil daging punggung makhluk ni ..
Ni semua angkara 1 rancangan TV ..
Dan perangai sekumpulan manusia@binatang yang pelik ..
Tah papetah nafsu melantak diorang ..

Kalau ada dulu pertandingan makan ,
Peserta kene makan otak babi la, makan telur burung unta mentah² la ..
Tapi kali ni lagi pelik ..
Diorang makan daging manusia pulak ..

Tapi sebelum makan, kene la operation punggung ..
si "A" punya punggung si "B" makan,
dan si "B" punya punggung si "A" makan ..
ummupphh .. goreng pon sodappp..


Korang tak teringin ke join diorang ni?
Taruk blackpepper sket, pastu panggang separuh masak kasi ada darah² skit..
Baru manis ...

P/S : Pungkoq orang jantan watpe .. keras .. hahahaha

Ref : http://www.hmetro.com.my/articles/Programpalingmenjijikkanditv/Article

32 comments:

miyra eiya said...

heee , macam2 , punggong pn jadi .. geli2 ..

gnesop.com said...

hahaha.. x der keja

Nana Leina said...

apa dah habis ke lembu n daging2 binatang kat dunia nie? hahaha..kanibal...
xhingin nak makan..
p.s/selamat ada lagi..hahahah

mR.aSLaN said...

@Miya eiya : hahah daging kat part tu pejal kot.. sedappp :-)

Snesop : tu ahh.. cari kerja la tu..

@Nana Leina hahah diorang mana makan lembu sangat .. da check erk? bagus2 selamat ada lagi :-) ahahahahhahahahahahahah

iLa DhiLa said...

tkjut bila nk komen ade note pnjg lebar ney..jd lupa da nak komen ape td..jus nak komen neyh jer lar...eeee..yek...hee

mR.aSLaN said...

@iLa DhiLa ahahaha begitu ke? biasa ah .. membebel panjang tu sebagai nasihat :-)
eeeyak erkk.. sdp laaa .. nape dia tanak golek je orang tu kasi wat mcm ayam golek.. puas ati..

Cik Orkid said...

Satu je wa nak cakap . HAHAHAHA .
ok dah ~

mR.aSLaN said...

@Cik Orkid hahah bleh tahan gak sengal geng2 bunga ni ...hahahahahahah

Nana Leina said...

alhamdulilah la..selamat ada lagi..

miss Fyqa said...

banyak lg yg boleh dimakan dlm dunia ni. Hish3..

mR.aSLaN said...

@Nana Leina sempat check erk? esok bangun pagi check lagi tau... takut2 da kene potong ke:-)

@Miss Fyqa : tu ah .. awak marah laa dia .. mmg ramai marah kot pekerjaan bodoh yg omputeh ni buat.. gile betul...

Detective Fiqa said...

rase nak muntah =.=

mR.aSLaN said...

@Fiqa : awk baru nak muntah. sy ni..sambil taip entry ni da 3kali muntah .. blom lagi baca balik utk checking ayat.. itu je 4kali muntah..pastu..setiap kali ada comment msti saya baca.. ni komen ke 12.. so 12x gak muntah.. total muntah arini dah 19kali.uweeekkk uweeeekk

Pwincess sarah said...

ee...punggung pown jadi ea..huhu..
rase cam nak termuntah lak..

Aida Omar said...

hish..tak selera nak makan. mesti bau dia hanyir2.. aiyooo

Miss Xyz said...

euww, punggung tu dhla tmpt kuar #%+^.. buang tebiat punya manusia.. haish.. -.-"

Aishah Jahirah(cik aisha) said...

cheh...xde makanan lain dah ke...muntah den...

mR.aSLaN said...

@Pewinses : sy da tak tkira muntah bape kali..cam ngandung dah rasa.. mabuk2 bile baca entry ni..

@Aida : hanyir2 takpe ... jgn bau mcm si Miss Xyz kata tu.. almaklumler.. punggung tu kan dekat dgn tempat kuar ... hahahhaha...

@Aishah Jahirah(cik aisha) tu la... tak taula saya diorang ni.. btw, Aishah... awk rasa daging punggung tu diorang wat masak ape erk? ke depa wat BEGEDIL?

zareliqa afiqa said...

eeee~ macam takde benda lain pulak ler dorang ni nak makan.wekkk~ T.T

mR.aSLaN said...

@zareliqa afiqa haha .. deorang saje nak test .. orang camtu, kasi makan penerajang je baru tau :-)

Saddila said...

auwwwwwww sakit ! ewwwwww-..-
mcm takde life je .

mR.aSLaN said...

@Saddila tak taulah sakit ke tak .. sbb tak cuba lagi .. eheheh :-)

Eein Azryn said...

ni serius geli!

♛RaRa♛ said...

eiuwwww=='geli sungguh,xdea kjee toi diorng nih.mmng sengal...~~

mR.aSLaN said...

kite geli sebab daging manusia .. bkn sebab daging kat part punggung ..
kalau lembu tu, org makan bknnya tahu part mana ... :-)

Nana Leina said...

en.Aslan : saya still duduk dgn selesa lagi hrni..hahaha..tndanya ada lagi la tu..

mR.aSLaN said...

@Cik Nana Leina : hihihi ... jahattt.. saya ni... tak betul duduk..malam tido pon susah :-( huhuuhuh... bkn sbb ni.. tapi sbb sakit:-) hehe he.

Terbelog said...

ngok betui

Atiqah Razak said...

ee tah pape tah. macam2.

BudakHitam said...

eiyuuuuuu

Wan Gerrard said...

adoi, baik mkn punggung sendiri je huhu

mR.aSLaN said...

punggung awek ahh :-) kah3000