Friday, 23 November 2012

Muhammad Atif' Videos

video


video

Taman Botanikal Hutan Rekreasi Ayer Keroh

Hi ..
Sebelum ini aku hanya pernah jogging area Taman Botanikal Ayer Keroh, Melaka
Tapi sekarang aku kerja dan diletakkan kat area situ ..
Btw, sakit jiwa jugalah..
Sebabnya " terlalu sunyii "
Tak sama dengan kepala aku yang suka hingar-bingar

Btw, ini la tempatnya ..



Sekiranya ada sakit jantung , darah tinggi dan darah gemuruh, anda digalakkan untuk naik Titian Silara ini :D


Dan, sebenarnya banyak juga kemudahan dan pembangunan yang ada dekat area situ ..
Sampaikan rasa semakin kurang hutannya ..
Tapi enviroment kawasan ini sangat sesuai untuk beriadah ..


Dan untuk kaki runner juga,
Taman Botanikal Ayer Keroh ni juga, sangat best untuk buat LSD ...
Inilah tempat bagi aku buat LSD bersama rakan-rakan bila ada event 21k ke atas :-)


Wednesday, 21 November 2012

Larian Kitar Semula

Larian kitar semula 2012..
1st time join dan kebanyakan rakan runners tak join sebab dah tahu ianya pasti akan bermula LAMBAT
Dapat aturcara majlis tulis 7.30 pagi ..
Tapi ... start lari pukul 9.05 pagi ..
Bayangkanlah .. tak pernah aku start jogging pukul 9 ..
Selalunya pon tamat jogging pukul 8.45 pagi.
Hanya sekali je pukul 9 still lari .. Masa lari 30km pacesatters :-))

Memang cuaca pon dah panas,
Hati pon boleh tahan panas...
Tapi tak kisahlah .
Apapun enjoy pada hari itu bersama rakan-rakan ..


Dah nama pon larian sampah, kenalah bergambar dengan tong sampah ..:-)
Ok, there have another kerja gila yang aku dan Huri buat untuk kali ini ...


 Yeah .. pakai kain pelikat sudah :-)
 Sebab niat pon nak suka-suka, so buat jelah style fun run :)
 Serius susah giler nak lari.
 Lepastu bila kain dah basah, lagi lah berat :-))
 Tapi, bro sebelah aku ni hebat kot.. dapat medal lg.. no 18
 Kami dapat memotong geng-geng pakai tee Powerman lagi .. huhuhu




Walaupun lari dalam panas, tapi takpelah.. suka-suka.. enjoy :D