Friday, 23 December 2011

Jangan Banyak Cakap ...

Pantang bagi orang sakit ni bila ada orang kuat bertanya ..
Jadi, maaflah pada mereka yang bertanya sepanjang aku sakit ..
Aku tahu, kau pon sakit hati sebab aku buat tak layan jer..

Mood takde ..

Sebabnya aku dah melalui 4 minggu yang 'menyakitkan' sejak balik dari KL haritu ..
Dah makan ubat tapi tak baik² jugak ..
Dugaan .........................



Sebenarnya .. 
Aku tak sukalah nak susahkan doktor ..
Diorang kan busy, banyak kerja ..
Mana nak tolong para ibu bersalin push baby diorang .. 
Pastu cucuk botox pada pesakit plak.
Fuuhhh .. 
Nasib baik aku tak kena :-)  

17 comments:

mikeyvio said...

hahaha...skit ati ye..sy pon. tp mlas nk gduh. baik diamkan je.

mR.aSLaN said...

@mikeyvio yelah awk .. saya kalau sakit suka dok sorang2 .. jgn dtg bising2.. kang ada gak kene cepuk ..hehe .. arrr.. mmg tade mood:-(

Aishah Jahirah(cik aisha) said...

alasan je tu xnk susahkan dokte.hehee..tu pehal letak pic nak cocok bontot lak dah...haish kena sengat tebuan ape...
p/s:moga cpt baik ye..;p

mR.aSLaN said...

@Aishah Jahirah(cik aisha) aler kite kan budak2 lagi .. klu jumpe doktor mestiler kene inject kat bontot ..hehehe .... so takut arr nak jumpe doktor .. huu:-( doakan erkk.. sakit:-((

*Gebangza Gurlz* said...

huhu<takde susahkn d0kter p0wn..
kn dh memng 2 tugas dye..
*kang d0kter takde keje parah gak..hee.

zareliqa afiqa said...

Moga cepat sembuh yer :)
Adesss,cuak jugak kalau nak kena cucuk tu.heee :D

♛RaRa♛ said...

HAHA sama lah..rimasss bila kita tak sehat diorng duk tanya itu ini...tetiba btukar moody~~
saya dah 2 minggu batuk teruk==sekarang baru nak okay skit.btway smoga cpat sembuh yeaaa bro.kasi jumpa doktor baru lah lelaki sejatiii okay.ahahahahhah

mR.aSLaN said...

@Gebangza Gurlz

huhuh maksud susahkan doktor tu ada kaitan dengan gambar kat entry tu :-) hhuhuhuhuuh


@Zareliqa : tq .doakan erkk ..sakit lg.. tp sempat tukar template blog.huhuhu.takmo ah cucuk2 .. da puas kene cucuk dulu2 ..


@Rara : laki sejati tak main doktor2..huhuh..teringat kat arwah atok kite.. dia polis then kene tembak kat punggung kan.. pastu org asli selamatkan dia... caranya...potong pinggung then bakar..huh... agaknya time tu, tak terkata laa sakitnya.. ini sakit skit2 pon rasa dah moody abis dah

♛RaRa♛ said...

HAHA yer kerrr? :P atuk awok dasyattttnyerrr.mmng party besar lah orng aslii tuh.muehehehe
amboihh.macam pompuan sakit skit nak emo kemainn~~ :P

mR.aSLaN said...

huhuhu dahsyat tu tak tahulah..
tapi bila tengok tu,
seram gak la..
bile dah sakit ni la terfikir kat arwah..
camne la perasaan masa dia kene 'operate' dgn org asli tu..
huuuu. :-(
cian kite sakit tau...sakit sgt :-(

Nana Leina said...

yeah..faham..tgh xada mood stress lagi penat pulak tiba2 ada yg dtg tnya bnyak soalan.. mals nak menjawabnya..

mR.aSLaN said...

@nana leina : time kite sihat takmo byk cakap kan.. da sparuh nyawa, barulah nak cakap..geram betul..huhuuhh.. tp skrg pon tak sihat lagi laa cik nana:-9

♛RaRa♛ said...

laa.ini cerita seyes ker?ingat gurau2 ja tadi ekekeke..:P ouh mmng kesian lah,betapa perittttnya sakit tuh..pejuangg tanah air atuk bro tuh,jasanya pasti dikenang,smoga rohnya dicucuri rahmattt.amin*kasi hormatt skit :)

ecehh.yea yea kesian sangat kat bro nih.lelaki sejati katakan~~HAHA mcm tuh lah laki sjati sakit kan..???:P

Nana Leina said...

tapi apa2 pown itu tandanya depa prihatin bah.. amek berat.. hahaha..biasala tu.. oh yeah? sakit pa kamu?? hope cepat sembuh hooorh... ^^

mR.aSLaN said...

@rara dan nana : alhamdulillah :-) sembuh skit.. da kurang dah rasa sakit.. huuuhuhu.. utk kesejahteraan rakyat dan menenangkan hati para peminat, saya terpaksa rahsiakan sakit ape:-) hihihiihh

♛RaRa♛ said...

HAHA jawapan bajett artis ceittt :PP

mR.aSLaN said...

ahah tak ah.. jawapan bajet mcm ada orang gile2 cintakan kite..hahahahhahahahahahah