Thursday, 15 December 2011

when ...

When I cry at night, the only thing I can think to myself is...how can I seem so perfectly fine in the morning.  Why do I smile like nothing is wrong?  And how does not one single person notice that I'm not okay?

20 comments:

ghuraba' said...

It's ok if others doesn't care.. coz u always have HIM to seek and pray..and HE always be..

mR.aSLaN said...

@ghuraba' doakan sy bertahan untuk terus kuat yer:-|
seriously rasa tired giler ...

ghuraba' said...

i'allah..gambathe ne~~..hwaithing^^

mR.aSLaN said...

@ghuraba' aapaan sih..bahasa apa itu:-)

dhiera said...

bersabar dalam tempuhi segala dugaan. redah dan redha!

mR.aSLaN said...

@dhiera ihihiks :-) saya pon tak tau sy sedih sebab apa smalam .. :-) btw tq yerrrr :-)

syamy said...

muehehe ,
susah lerr mow tengok lelaki kuarkan mutiara dea .
nie mesti ade big prob kan ?
sabar jela .
ALLAH always with u la :D
peace (^_~)

mR.aSLaN said...

@syamy uhuhuhu .. sometime kan .. tukar mood .. dan sy gak, bkn jenis suka la nak luah² perasaan .. maybe betul kot kata awk .. dah big prob sgt .. huu .. smpai mlm tido awl ..pagi bangun awl .. huuuuuu:-)

btw syamy, sy suka kot buat kata² mutiara naga kalau takde kerja .. seriously . cuma malas nak publish jer:-) dalam hp melambak2

c'axoera said...

chill :)


http://ch000tz.blogspot.com/2011/12/cabang-yang-tak-mungkin-tersimpul.html

mR.aSLaN said...

@c'axoera yeap .. boleh saja utk chill :-)
tapi penat gak kan, jaga ati orang . sampai hati ni tak rasa ape² . huhuhu . bkn ske² luah perasaan . tp tak larat nak pendam n pk byk2:-)

zareliqa afiqa said...

uitt~ lar..ni awatnya ni?? tak lain tak bukan gado nan gf ler ni kan.heee :D *main tembak jek*

Chill jep.Kalau rasa tak oke,luahkan je kat blog ni.Saya pun slalu buat.T baru rasa oke sikit.heee :) Kengkonon nak mengadu lar kiranya.lalalala~

mR.aSLaN said...

@zareliqa afiqa haha bagus .. awak tembak tak tepat .. camne nak gaduh dengan awek sebab awek pon blom ada disimpan di dalam hati ini :-)

huuu..terpaksala luah kat sini .. facebook satu tu kan dah deactive;-(
huuhuhuh

btw tqq:-)

Mawar berduri said...

awak .. x mo sedih2 ye .. terus kuat ^_^ chayook2!!

mR.aSLaN said...

@Mawar berduri masalahnya , saya pon tak tahu apa yg saya sedihkan .. :-|
tetiba je rasa sedih .. pastu golek2 .. nangis 2/3 titik air mata ... sampai tetido

♛RaRa♛ said...

chill la bro.klumrah hidup.kasi senyum pleasee:) baru xnampak gangsterr..^-^ haha

mR.aSLaN said...

baiklah dik rara

Aishah Jahirah(cik aisha) said...

aik apasal lak ni....baru xmsuk ni bape hari kot...hehee...

mR.aSLaN said...

@Aishah Jahirah(cik aisha) hm .. tu lah ..hidup cam roda kan .. kejap gmbira, dalam gembira tiba2 datang duka ... skrg da tluka lak :-)

Aishah Jahirah(cik aisha) said...

ye la macam tu la hidup....ada suka dan duka...tp apasal terluka ni, mesti ada sebabnya(tetiba mood menyibuk)...;p

mR.aSLaN said...

@Aishah Jahirah(cik aisha) tp skrg mood duka je ni..ape cer neh.aduiii..sdey2