Friday, 13 January 2012

Trouble Night

Malam ni, aku takde ape nak buat  ..
Dah ler plan nak lepak, tetiba member aku kata tak jadi ..
Then, bila usyar-usyar pemandangan malam  ..
Aku dapat tengok wayang free dari sebuah kereta depan rumah aku ..

Ini yang buat darah abang lan mendidih ni ..
Berani betul honeymoon dalam kereta ..
Depan rumah aku pulak ..
Pikir bapak aku buat sewa bilik ker depan rumah ..

Terus laaa aku naik HONDA ex5 aku tu..
Dan block kereta dia..
Sampai-sampai je terus aku ketuk tingkap .. dah macam penguatkuasa JAIM dah.
Tengok-tengok ada couple Cina tengah berlakon opera..
Tapi kali ni dalam kereta jer..
Budget tak cukup, penonton takde .
So training dalam kereta jelah

Dah suruh keluar kereta tapi takmo ,
Lepas tu dengan selamber je nak cabut lari ..
Aku ni plak baik hati ...
Berbekalkan helmet dan kekeringan hati ,
Aku hempuk kereta dia sekuat ati ..


P/S : rasanya aku dah cipta masalah lagi..

wait ... 'they' will come and catch you.

18 comments:

Nur Hazlin said...

Pehh berani gila kau! :O

mR.aSLaN said...

tah ..
bukan kali pertama aku buat..
aritu sampai gaduh2..
kadang2 pk, cari masalah jer aku ni .

hunny bunny said...

sekali bace ingat kisah dongeng..
rupe2nye the true story..
anyway, nak tegur bleh, tp mcm salah aje carenye tuh.. tp klu aku pown akan wat bnda yg same.. mnyakitkan mata aj..hehe

mR.aSLaN said...

sbb diorang da melampau kot..
asal boleh jer...
bkn kali pertama... tapi berkali2..
tu yg geram sangat..

ChaCha said...

adoiii...harap xde ape2 lah wak :)

mR.aSLaN said...

hehe .. depa datang smalam :-)
tak setle lagi ...
huuuu...
nasib ahhh

Drakula Comel said...

gnsnye cre tgur awk tu..btw,aty2 taw

mR.aSLaN said...

ganas ke?
tah, saya tak suka laa..
nak buat apepon, cari la tempat lain ...
ni depan rumah orang...
sapa tak sakit ati...
pk kite tunggul kayu ..
huu.. cuak gak bila prob dgn cina..
sama melayu leh gagah lg la nak hadap..sbb cina ni, sllu main kotor..tak puas ati jer... kacau pada fmly...

Uniform said...

... it is good to let go all troubles away and have a good troubled free night.

Aishah Jahirah said...

boleh wat drama dah ni...berani pn kena berwaspada gak...org nk balas dendam mcm2 cara...

mR.aSLaN said...

tulah cik aisha... tawakal jer...
sy ni mmg suka bab banteras benda bkn2 ni:-)

Nurina Izzati said...

astaghfirullahalazim

fyna said...

fuyooo...hebat....
:)

nifi2408 said...

Bukan "rasanya aku dah cipta masalah lagi.." dah . Dah memang cipta masalah pun .

Cikgu Jaja™ said...

aku kagum dgn kamu..syabas. aku sendiri xsekuat kau aslan...

mR.aSLaN said...

@fyna : takde ape yg hebat pon.


@nifi : baru td bergolek2 dgn org tu.. hmmm


@jaja : sy tak kuat apepon..

zareliqa afiqa said...

peh,berani betul! huhu

mR.aSLaN said...

zareliqa : biasa2 jer cik zareliqa .. takut sbnarnya :-)