Thursday, 5 January 2012

Gangster Kampung Dusun

Pagi-pagi buka harian hmetro ,
Tajuk utama dia ...
Fuhhh ~

Ape nak jadik ni?
Ni yang cikgu tension ni ..
Suruh pergi sekolah, taknak .
Suruh belajar, lari ..
Baru je semalam start sekolah , harini dah cerita masalah budak sekolah

mr aslan blog, aslan blog, aslanmy, mohd aslan, aslan , sarip dol , gangster , 3line, 3 line, 36, 30, aslan blog


Budak sekolah?
Gangster ?
Puihhh!!!
Gangster taik kucing namanya ..

Masa aku pergi germany 3 hari atas tiket PATI   ..
Baik saje masyarakat sana ..
Takde pulak kata nak masuk gangster ,
Semuanya masuk gangbang.

Hish~
Kalau pandai takpe jugak.
Ini otak kosong,
Jadi hero dan berlagak di tempat sendiri jer.
Nak jadi apa?

Sarip Dol ker?


"Tak guna lu bawak pisau ke peraduan menembak, "
"Tak guna ada bola kalau tak reti sepak, "
"Tak guna ada jalan kalau destinasi tak nampak, "
"Tak guna jadi gangster kalau tiada wang, "


Gangster pon kene pandai,
Kalau harap kuat tapi otak tak pandai, lu jadi amoi laaa ..

" kucing bawa tidur ... rimau bawa igau "
" masuk tempat orang ... bawa otak bukan pisau "


 p/s : tak payah jadi gangster , tak payah jadi brader .. jadi orang berada sudah ..

12 comments:

syamy said...

haha ,
yang gangster nie sebenarnye penakut .
tu yg gelar diri mereka gangster .
xnk kena buli . haha ,~

mR.aSLaN said...

eyeke gitu?
kalau yang gelar diri bkn gangste tapi berani, dipanggil ape erk? ehehehe..
tah ape nak takut kene buli..
sy dlu sllu gaduh.
tp kene pukul ah..
kah4..

Emmet said...

wah, post yang bagus, blog ni pun lawa, keep up the good work! :D

zareliqa afiqa said...

Watpe lar nak jadi gangster ni..bukan orang suka pun.huhu

mR.aSLaN said...

@Emnet : thanks ... mana ada blog lawa .. simple je bro

@zareliqa : jadi gangster leh kutip wang perlindungan.. syokkk... saya nak gak ahh gitu

EZAN IDMA said...

kahkah gangster konon!

mR.aSLaN said...

cehh .. ezan dapat keje baru .. lalalalalalallalala

zareliqa afiqa said...

tehee :D kalau awk jadi gangster bole lar mintak perlindungan kat awk erk?tapi tak nak bayo pape.free~ khidmat masyarakat.hihihi

::WafaIrdina:: said...

jangan jadi gangster..ganster kt dunia je 2..kt akhirat jd orang yang rugi kan...jd lah seorng 'manusia'....lw xleh jadi yang terbaek..jadilah manusia yang baik..baik dan baik..

moge dipermudah..inshaAllah ^^

mR.aSLaN said...

@zareliqa
hahah kalau gitu kene jadi suami isteri la..perlindungan berpanjangan 24/7 .. hahahhahahahahha ....

@zafa : gangster pon takut polis :-) so tak guna ah jadi gangster :-) kat kubur nnt sebutlah diri tu gangster pon malaikat tak takut..

Aishah Jahirah(cik aisha) said...

budak2 zaman moden la katakan...gengster le sgt...

mR.aSLaN said...

tah ... tgk.. da kene sindir dgn cik aishah..baru kasi sikit ..:-)