Monday, 2 January 2012

Imej Pelik

Gambar di bawah ini disenep oleh aku ketika kerja ..
Dan bagi siapa yang masih tak tahu kerja saya, boleh lihat di Entry Ini
Dalam gambar ini memang ada gambar 'pelik' sikit ..
mr aslan blog, aslan blog, aslanmy, mohd aslan, aslan , pulau besar, hantu , pelik, seram, aslan blog
Klik la imej ni untuk tumbesaran yang maksimum

Disebabkan tempat kerja yang agak seronok , aku juga dapat gambar yang ini.
Untuk pengetahuan korang, kawasan ini merupakan ..
"kawasan yang tidak dibenarkan mengambil gambar"

Pelik..ske hati oranglah nak kamera ke washing machine ke ,
Tapi kenapa yer?
Tapi, dimanakah yang peliknya?
Trylah cari .

p/s : Entry request daripada Eyja .


** EDIT **

Siotlah .. disebabkan korang memang tak berapa perasan,
Terpaksalah aku sendiri tunjukkan ..


Masa aku kerja, aku pernah tengok satu video orang berbaring atas kubur dengan "muka" macam ni juga..

18 comments:

fatima azzahra binti abdullah :) said...

haha memang pelik . tempat kerja kat mana ?

mR.aSLaN said...

nmpk ker apa yg peliknya?
kat melaka jer...

•♥• EYJA •♥• said...

tak nampak hantu punn ? hehe :) sukanya orang tag nama kita :) muahaha . best2 ! terima kasih aslan :)

fatima azzahra binti abdullah :) said...

pelik lahh sebab pelik dengan entri aslan hari nih . hoho :D bytheway, ada jugak tempat yang dilarang ambil gambar. quite cool ^.^

MsCoffeeCat said...

tak nmpk ape yg pelik...ingtkan klau buka klua gmbr hantu. huhu..

mR.aSLaN said...

@Eyja :
gambar ni takde la nak kata gambar hantu sangat..
tapi, ada la sedara mara dia punya gambar.
try cari dekat2 dengan perempuan tu..

mR.aSLaN said...

@fatimah .. ok dah try tengok balik pic tu .

@Mscoffe : gambar ni tak tahu nak cakap hantu ke ape, tapi seriously pelik..

sebabnya kawasan ini memang tak dibenarkan pakai camera.serious :-)

MsCoffeeCat said...

oh! dh nmpk. haha..maaf lah lumpy skit. ok bnyk..tq edit post ni. :P

mR.aSLaN said...

grrrr..
kacak kan muka tu?
tapi yg version orang atas kubur tu la saya tak dapat nak amik dari member..
yg tu kalau tengok rasanya mmg meremang bulu roma kot..
takde keje orang nak baring atas kubur :-)

MsCoffeeCat said...

agak la..haha..tp klau ad gmbr seram bg hint awl2..taknk tgk gmbr. bce post je..haha

mR.aSLaN said...

tak seronoklah begitu ..
minggu lepas masa kerja, siap ada rancangan tv dari singapore datang..
kalau cam malaysia dipanggil seekers, tapi singapore tu apetah nama dia.
dan memang kawasan ini agak banyaklah..
thats why tak dibenarkan amik gambar kat sini .

syamy said...

subhanaALLAH . kuase ALLAH .
dasyat nye !

Nana Leina said...

serius tak jumpa apa2.. cuma nmpk pokok,ppuan tu ,pagar,penyapu/what dkat pagar tu..manusia lelaki kat belakang dia,dinding.. apa yg pelik???? xnmpak..

zareliqa afiqa said...

ape tu?? takpe2.Siang nanti datang tgk dengan teliti ag.Nie tgh2 mlm.Takut~~ huhu

Aishah Jahirah(cik aisha) said...

naik rabun dok telek gambar.dah la sunyi sepi ni, seram lak...tudung pompuan tu nampak kembung sbb ada something ye...ingatkan rambut or skaf dia or angin tiup...

mR.aSLaN said...

@syamy : awk perasan erk:-) arrr.. org len tak perasan. maybe awk dgn saya serasi ;-) hak3. nnt saya try minta video orang berbaring ats kubur panjang tu .. lagi real ... tapi rupa dia mmg sejibik macam yang ada kat tudung ni .

@Nana : tak nmpk erk? ada raut wajah orang laa kat tudung tuuuu..

@zareliqa : tak seram pon sbb bkn nmpk cam hantu pon.. cuma raut wajah jer:-)

@Aishah : huhuhu .. kat tudung girl tu lah :-) ada raut muka . siap ada hidung, mata , mulut... try tengok betul2 ..

EmpayarUtama said...

Errr...

zareliqa afiqa said...

Datang tgk balik.hehe~ owh,a'ah lar.Ada bentuk muka orang.. :)