Thursday, 17 November 2011

SabaU jelah !

Rekod 9tahun menjadi rider berhemah aku harini tercemar ...
Semuanya disebabkan sorang uncle cina ni yang sesuka hati je cilok tanpa melihat ke kiri dan kanan ..
Akibatnya aku pon bertempur la dengan dia atas jalan ..
Tapi yg perasan sblom eksiden ngan dia tu, aku sempat jerit lagi ... 
Dan sebabkan terperanjat  dengan jeritan aku tu pon dia sempat tekan brek , kalau tak memang kami bertaburan dilenyek kete kot. 

Alhamdulillah ler semuanya selamat, hanya tangan dan kaki aku je sakit sebab terhentak dengan motor dia
Kalau aku tak sembat brek emergency, rasanya ....................................... 

Dan kalau orang yang dah buat salah , cepat² lah angkat tangan atau minta maaf..
Selamatlah tadi, uncle tu cepat minta maaf ..
Kalau tak memang dah kene cium dah .... :-)
Apepon , jangan marah² ..  dugaaan semua tu ...

P/s : Mood : tengah sapu ubat :-))

6 comments:

DzuLagiL said...

pengalaman mengajar erti kehidupan

EmpayarUtama said...

rajin-rajin makan ubat nnt cepat berblog hahahahahah

mR.aSLaN said...

ubatnya pakai asap kemeyan laa bro :-) hehehehehheehh

mR.aSLaN said...

yup bro ...pengalaman tu watkan aku ride motor lbh berjaga2 ..
tapi harini , ride dari melaka ke kl ckup main laju lg wpun tengah hujan .. time tu pengalaman pon jadi lupe :-))

DzuLagiL said...

haha....
dont let banana fruit two time

mR.aSLaN said...

heheh .. insyaAllah .. jangan bro .. ni esok lusa dari kl nak balik melaka naik motor .. so moga2 selamat sampai :-)