Monday, 28 November 2011

My New Belog Design

Assalamualaikum ...
Sekarang kalau boleh nak minta pendapat kawan-kawan mengenai apa yang perlu aku ubah tambah buang ape-ape function kat blog aku.
Sebabnya ?

Dan kalau nak tau, dulu blog aku gelap je beb ...
dan ada header yang tak kemas langsung sebab aku memang bukan orang seni ..

header hitam, gitar hitam , kot hitam . blog aku penuh dengan hitam

Aku ni memang tak pandai bab susun-susun ...
then, takmo la blog aku ni nampak serabut dan kelam ...
SO, DORA ... I NEED YOUR HELP.

11 comments:

♛RaRa♛ said...

nak bagi pendapat kat musuh ketat nih huhh..post comment nih wat lah pop up comment senang skit nak comment yg lain okay jeh :)
p/s:pstttt. sekadar pendapat okay ;P

mR.aSLaN said...

cik rara : kalau buat jadi popup, rugi gak .. sebab saya setting facebook comment skali kat page .. so when i change to popup, fb comment will dissapear.. :-(
apepon betul gak kata cik rara ..
akan dipertimbangkan ..
nak wat solat istikharah agar pendapat musuhku ini tidak menjadi kelemahanku :-)))

TQ cik rara ....

♛RaRa♛ said...

hahaha ikut suka hati awak lah ikut selera... ^-^
huh,memang pon sajee nak kasiii awak semakin lemah n lemah.muehehehe kata musuh''' ;) okay same-same ;p

mR.aSLaN said...

ahahah kejam la rara ..
selera saya sllu makan kurma je..
lain2 saya takde selera :-)
rara tanak tlg pakcik watkan header cantik2 ke:-)
lol
malas nak wat ah.. rasa nak ada blog yg simpleeee jee

shark said...

yg ni aku rasa dh ok bro..
page simple so jd ringan sket nk upload..
x bnyak iklan so xdek serabut.
kaler putih cerah sket nk baca..
perfect dh.

mR.aSLaN said...

oo yeke?
tak perlu tambah ape2 erk
aku mmg tak letak walau 1 pon iklan ..
tak suka sebab serabut jer ...
cuma blog aku ni takde header :-)

wada Ahmad said...

ak xtw nk komen pe coz blog ak xsekemas blog kau..p ak nk komen gk..comel la ko tme kcik2 dulu...hahaha...

mR.aSLaN said...

blog aku bukan kemas rasanya ,
tapi kosong jer...
seriously blog aku berapa minggu lepas memang buruk, huduh, samdol dan ape2 lagi ah ...
gelap giler....
dan atas kesedaran itu la aku ubah dan insaf..
takmo lagi black metal ..
tp apepon aku tgk ppuan blog diorang gasaknyer nak warna pink .. apetah dia ske sangat dgn pink..amik la warna hijau pucuk petai ke ...

btw warda aku tau kau mmg minat aku .. tq :-)
maaf .. mungkin diriku tak bersedia untuk berumah tangga lagi ..

zareliqa afiqa said...

Nak komen! pandai main gitar eh? ahaha~ terkeluar tajuk.ngee :)
Kalau tanya Dora dia suruh kasi color pink jek.Cuba tanya Diego pulak.heee :D

mR.aSLaN said...

@zareliqa : boleh la main gitar sikit-sikit . lagu ABCDEFG jer :-)
...
aler dora takkan lah pink .. kite ni boy kot..diego busy , die shooting :-))

Consultoria RH said...

Este blog é uma representação exata de competências. Eu gosto da sua recomendação. Um grande conceito que reflete os pensamentos do escritor. Consultoria RH