Sunday, 27 November 2011

Followers Box Dimansuhkan

Assalamualaikum ...
Bertitik-tolak daripada posting lepas mengenai Blog Follower VS Blog Reader , post kali ini ada la kaitan sikit dengan blog followers iaitu mengenai followers widget ...
Sejak semalam aku ada baca mengenai widget ni akan dimansuhkan dan digantikan dengan Goole Plus .  
Aku pon tak pasti sama ada ini betul-betul ataupun cobaan. 

Apepon, bila cerita begini tersebar, ia secara tak langsung menunjukkan bilangan blog follower yang ramai tu bukan penting sangat pon. 
Tersenyum aku dibuatnya sebab post aku sebelum ni yang tak sokong langsung blog followers sebab ramai sangat yang folllow membabi buta. Mana taknyer, kenal blogger tu dah tentu tak, baca penulisan dia pon tak .. komen pon tak .. main ikut je .. kang kene culik sapa nak jawab?  

TQ korang sebab follow aku.:-)

Walaupun aku tak sokong  blog followers semata-mata, tak bermakna aku tak suka function blog followers ni.
Bila ada benda tu, kira nampak la juga ada orang melawat blog aku.
Takdelah nampak blog aku macam tak pernah ada orang melawat.


(p/s : Kalau widget ni dibuang, rugi gak aku . Semalam aku dapat lebih daripada 25 orang followers tanpa perlu sibuk blogwalking pon . keh3.)

12 comments:

sya hassan said...

seriously nk dimansuhkn??=.="

p/s:a'a.. mmg btul pon.. kdg2 follower skit je tapi yg komen entri beribu2.. itu yg kita nk sbnrnya.. hehe

shark said...

dimansuhkn?
rasanyer x kot..
dulu ada gak bunyi yahoo acc xleh buka blogger..
tp boley jer skang..
harap2 x mansuh ler..

mR.aSLaN said...

@Sya : yup saya stuju dgn awk sya ..
kualiti lagi penting daripada kuantiti ...
follower ramai, tapi blog cite pasal pakwe/makwe diorang saja.. takleh blah .. uhuhuh

mR.aSLaN said...

@shark : a`a rasanya tu semua takkan jadi kot ..
dan harap juga tak mansuh sbb saya pon skrg da start ada follower :-) tp follower pada pandangan saya lebih kepada kawan .. bukan peminat :-))

wada Ahmad said...

tol weh..xpe flower xrmai asl ko sudi duk komen entry ak..wahahaha...

mR.aSLaN said...

ok cantek ..aku comment kau . kau comment aku . heheh ... baru kata pasangan ideal .. eh eh .. jauh sangat pk .:-)

♛RaRa♛ said...

haalamak!!ada gambar kenyit mata lah kat situu!!ishh nanti ada yg mencarut kata gedik :((

mR.aSLaN said...

hahahah ala tak payah kata pon da memang tau :-) hahahhahaha

♛RaRa♛ said...

ceh,sajee nak kasi tau lagiiii=='xboleh kerrrr??;p

mR.aSLaN said...

boleh ... asalkan cik rara apepon boleh :-)
btw cik rara tingkatan berapa ek skrang?

zareliqa afiqa said...

hehe..memang ada yang folo sesuka atie.Dan tak semua followers kita akan jadi readers.Tapi ada jugak readers dari followers. Sayang jugak kalau hilang.. :)

mR.aSLaN said...

a`a saya lagi suka readers jadi follower ..
dan SETAKAT ni, saya lebih suka panggil mereka FRIENDS daripada Follower ...
dan friends ni laa byk tolong komen2 kat blog ni..