Sunday, 13 November 2011

Bangunan Merah ( Stadhuys ) & Melaka River Cruise

Sempena kedatangan Dayat ke Melaka untuk menghilangkan kegagalan otaknya berfunsi dengan baik, aku pon plan la satu benda untuk buatkan dia gembira .. Maklumlah aku ni kan pakar motivasti untuk dia .. ampeh !!!
so kami g jalan2 di Stadhuys dan Melaka River Cruise dan berlagak la macam pelancong sambil bawak kamera untuk amik gambar ..

1st time jalan² sambil bergambar kat area sini

Aku saje amik gambar dia berlatarbelakangkan jam agar dia hargai masa

Sini laa Melaka River Cruise



Nak jugak ke?
Ni apetah nama dia ..
Dataran Quayside
Kincir Air Zaman Kesultanan Melayu Melaka
Dah seronok kan ?

Tak Habis Lagi ... bersambung lak sesi kedua .... KAROKkkk


Tak habis nyanyi lagi dah abis record video .. sebabnya bateri habislah .. rugi ! kalau tak boleh antar kat Warner Music ke , Sony BMG ..takpelah .. mungkin rezeki kami untuk jadi artis takde ..:-))

2 comments:

dayat tyger said...

syial!!!!!!

mR.aSLaN said...

apee?? ni betul ke tak ni?