Tuesday, 18 October 2011

TV Game - Permainan Masa Kecik²

Masa kecik² dulu , ingat lagi tengok orang main game tv ..
Pakai tape .. 1 tape kadang² 1 game je .. harga tape tu pon mahal kot ...
Then Brand yg famous macam micro genius arr
Pastu game yg top macam contra , street fighter ..
Then , saja² try google game² ni ..
rupanya ada juga , dan boleh main kat komputer ..
huuuhuhu .

Excited Bike - aku kene overheat sbb motor laju sangat



Adventure Island IV



Circus Charlie - Game faveret dak asikin, klu main sampai jerit²
Road Fighter
Legendary Of Kage

Yie Ar Kung Fu


Contra Force


Semua game ni antara game yang favourite gak la masa kecik² ..
Kalau korang nak cari game ni download dulu benda ni DISINI
And then, download list game yang korang nak cari DISINI (ikut huruf apa game tu)
Then bila nak play game tu, 1st unzipkan file yang 1st kau download then klik file NesterJ, kemudian klik open rom dan kau add la file game yg dah download ..
Pastu, enjoy!


2 comments:

piranah said...

teringat pulak zaman kecik2 dulu , selalu maen game nie

mR.aSLaN said...

kamu pon main game ni ke sabrina???