Wednesday, 26 October 2011

Aku Masih Suci ^_^

Peghhh tajuk ni memang terbaek arr ..
Dan urine test ni adalah kali ke 3 aku kena dengan AADK :-)
So saje nak hebohh kat korang ...
Ini adalah untuk menunjukkan aku masih lagi suci
Btw, smalam bila balik makan dengan kawan², ada roadblock dekat Peringgit
Ia melibatkan Polis, JPJ, AADK, dan Pengakap ..
Seram gak lah kan masa dia check ni..
Mana tau kawan2 aku ada letak something ker ape .. sbb diorang nak wat bkn2 yang berniat jahat pada aku ker..
tak pasal² aku kantoi :-) aahahaha
btw ni bukti aku masih lagi suci dari pengaruh negatif  :-)

Cubalah rasa tanpa rasa was-was

hUhU .. apesal muka aku camtuuuuuuu. seronok sangat kott..
Paling tak tahan org AADK tu gelakkan nama aku ..
Aku pon ape lagi , kutuk la dia plak .. tp apepon aku suka kene urine test :-)))



3 comments:

nur sabrina firzanah said...

hahaha , mcm2

mr_mrs_love said...
This comment has been removed by the author.
mR.aSLaN said...

haahahah .. hai sabby :-))
gelakkkk erkkk?
huhuhuhuh