Sunday, 9 October 2011

biG dAy , aFteR 1 yEars wAiTinG

Ni kira topik yg hot ar pada kawan2 yang baru konvo , tak kira mana2 U di Malaysia, Itali , German, Kanada ataupun Somalia ..
tapi pasal konvo ni, akhirnya selesai juga masalah pada transkrip ataupun ijazah lepas dah menerima ijazah pada 2/10/ aritu .. btw .. thanks to all my friend ..  paling tak boleh lupa pada Wang@Khairul Ridzwan sbb 'menyapot' aku karaoke, makan2 dan tumpangkan aku balik sampai ke Ipoh ... huhuhuh ...

Lama jugak kot aku lepak uum,  dalam 11 hari ... niat di hati nak jumpa kawan-kawan .. tapi apakah daya ku kan .. tak ramai dapat jumpa , kawan2 ramai da ada tanggungjawab, isteri, anak2 dan cucu .. gile ahh.. sempoi arr .. aku nak jer tengok dalam kalangan rakan-rakan aku, sapa yang kawin dulu .. huhuhuhuu itu perkara paling seronok dan mendebarkan .. sampai masa, itu bunga wa hantar ...

Tak lupa juga, terima kasih pada family aku laaa .. sebab datang .. nak harapkan keluarga mertua datang, tak bleh diharap .. sbb memang belum ada calon mertua .. so family aku jela yang datang :-))

Btw, kembali pada konvo, klu korang baca blog aku mmg kena ada gambar la.. bukti kot aku dah konvo.. huhuhuh.. poyo sket...

Dari kiri kak ipar , abang, emak , aku, azam, aishah, ayah dan sisikin

at COLGIS


welcome :-)


TV ni kalau buat tengok bola pon best

OutOfControl

mat g ang tunggu aku kuruih .. satgi ang pakai nama bob plak

Dari kiri : epul, aku , atan , zizan .. bawah tu mat o` ji

puas hati sewa jubah siap dapat baring2 atas rumput. 
Boleh tak aku nak ada awek cenggini?


Huh ~ yeah .. ini sahaja yg dapat diupdate untuk masa ini .. terima kepada penaja , penasihat aku utk update blog dan rakan2 yang membaca .. dan klu yg mencemuh tu jangan lupa mintak maaf dengan aku sebelom mati, kalau tak nanti jumpalah kita kat padang mahsyar ;-)

5 comments:

mR.aSLaN said...

alhamdulillah , konvo juga akhirnya :-)

Anonymous said...

oi..ape nama org jd sisikin...cacat ar

mR.aSLaN said...

@sisikin ok tukar nama.. sisitam..hahaha

farraain said...

ouh..uumku terchentaaaa!!:D

mR.aSLaN said...

erkkkkkkkk..
adoii uum kaaa???