Saturday, 1 October 2011

bErSeROnoK (karok)

Setelah 1 tahun juga aku tak ke Kedah (UUM) , akhirnya kali ni aku pergi juga untuk konvo . then macam biasa la, sampai di sana kalau dah jumpa orang aku 'cayang' mesti laa seronok giler2 .. Thanks to dayat dan ijat sbb tumpangkan aku tido kat bilik korang walaupun atas lantai jer :-)) .

Dan rasanya tak lengkap kot kalau jumpa 'cayang' ni tak pegi karaoke .. Sebab diorang ni mmg geng karaoke yg paling syok .. walaupun suara kami tak sesedap awie atau amy search, tapi bolehlaaaa kan utk enjoy2 sebab dah lama gila tak karaoke . sampaikan lagu yg biasa nyanyi pon dah tak boleh nak tarik ... malu je .. btw credit to Maman sebab tolong record video karaoke (walaupun apa yg kau record takcantik.haha) .. memang tak layak masuk AF tapi standard suara kami semerdu deruman enjin kereta pemandu F1 Ferrari iaitu Ronaldinho   ..

And ni gambar .. utk tatapan dan kenangan percintaan kami . kembong beb ~ 


cam siak je .. konon2 sayang ler tu
ijat , aku , apit , maman , dayat

budak gumok

Then ni lak kan video, kot2 ada produser BMG ke ,SONY ke yang dengar dan berminat,boleh hubungi kami ..  tak dapat sony atau bmg ..dapat UniUtama.FM(radio uum) siarkan suara kami pon jadik ar ...
video
Tajuk Lagu : DIA ALAMI PANAS CINTA
Penyanyi Asal : Fotograf


video
Tajuk Lagu : GURUH
Penyanyi Asal : Awie & Amy Search


Sekian ~

4 comments:

CIK CHIPSMORE said...

HAHAHA...serius memang sweettt sesangt laaa..
yelol..kalau dah jumpe mmbe2 yang lame xjumpe..confrm la akan tercipta kenangan yang indah n xkan dilupekan.hehehe btw..tahniah k sebab dah konvo..hee..

mR.aSLaN said...

member orang ni suara mmg best ah ...
klu nak lagu yg suara tinggi best arr dengar dia nyanyi..
klu nak karok mmg cari org yg leh nyanyi..baru sonok.. heheehheheeh.. mmg sonok sbb lamatak jumpe:-)
tq ... tp .. sdh gile time konvo sakitperut sampai menggigil..hahahahah.. slmat da naik amk ijazah..lau tak... tak tau laaa.huhhuh

dayat tyger said...

saper2 nk dgr lagu tambahan atau nk berkenalan ngn jejaka yg bersuara sedap yang dinyatakan di atas...sila ke belogkembong.blogspot.com

mR.aSLaN said...

adoi ai.. ape ni promote blog kat sini.. g la blogwalking tempat lain.. hahahah