Saturday, 18 June 2011

[Important] - Gosip hot mengenai status Mohd Aslan ♥♥♥

aSSaLamualaikum ..LoL ... ape la skarang ni spekulasi banyak sangat.. terbaru n tak de la bape baru , yg korang tengok aku dukung baby tu .. ramai wish n ada yg tanya kenapa tak jemput mereka dtg ke perkahwinan aku ... ini sekaligus membuatkan nama, populariti , serta status single bujang aku tercalar gara² gambar tersebut .. banyak pihak yg cuba untuk membuat tanggapan negatif terhadap gambar tersebut . ini sekaligus membuatkan aku terpaksa membuat update blog ni .. 1st skali ... kawin mendenyer... calon pon takda lagi  . Pikir nak kawin tu semudah A, B , C ker.. terus leh kawin je.. beli ikan kat pasar pon susah tau..kene check insang dia, mata dia . paru² dan juga tahap kesihatan dia.. Berikut adalah sebahagian daripada kata² semangat dan surat² yg ditulis oleh peminat kepada saya ..



Komen² dari mereka ini sedikit sebanyak telah menggugat dan juga membuatkan kehidupan saya sebagai seorang penganggur menjadi kucar-kacir. Disebabkan itu juga, ia menyebabkan ramai fan club saya berhimpun di depan pagar rumah untuk meminta saya memberi penjelasan dan tidak kurang yg meminta agar dilakukan sidang media.. Ini sedikit sebanyak mengangggu kehidupan saya dan yang paling memilukan, banyak majikan tidak menerima saya bekerja disebabkan kekecewaan mereka terhadap saya ..hahahah (dush dush ape laa aku merepek)

Actually tu anak buah aku la .. namanya Muhammad Atif .. baru 2 bulan camtu umur dia ...  Atif ni juga anak buah aku yang pertama laa ... hehe .. sonok gile bila atif ada kat rumah .. semua orang hurung dia jer ... then sini ada arr bape pic dia yg aku suka ..


Lahir² je da pandai posing depan kamera

Tuye²(kura-kura) terbang
gulung lidah eeeh




Dengan penjelasan ini, diharapkan saya dapat membersihkan nama dan status Bujang Yang Masih Single&Available kepada anda . huhuhuhu

P/S : KEPADA YG SINGLE LG TU, ANDA MASIH ADA PELUANG ..♥♥♥

9 comments:

haniz_hamskey! said...

hahahhaha! aik cekgu? takkan ta de yg cekgu bkenan? ^_^

mR.aSLaN said...

hahahah..ada tu ada .. tapi .. tak berani ahh .. lagipun slalu cermin diri ..sapelah kite ..

Anonymous said...

surprise gila,ngn blog baru ko?kiranya blog ni tuk jwb soalan cepumas berkaitan gosip2 liar yg menempuhi ko?

mR.aSLaN said...

kira camtu la kot ... wahh anonymous datang ...jgn hack aku dah lerr:-))

Anonymous said...

aku xtau la aslam ni ni pndai bab blog ,memblog...jgn blek sy tgh jln sudahh...pepun heppy fathers day

Hanira Rashid said...

hahaha...gud2...akhirnya segala gosip terjawab jg..=)

mR.aSLaN said...

Ha Ha Ha .. anonymous rizal : a`a laa baru belajar buat blog..sonok .:-)apeni ucap happy fathers day pada aku:-(( aku single lggg beb...

Hanira Rashid : tu la.. disebabkan awak dan peminat² lain punya prediction yg tak tepat tu la yg watkan saya kena open topic ni:-))) bkn ape..kesian kat saya ..org cop saya sebagai BAPA .. padahal saya ni sikit punya jambu.. org wat saya macam dah tua plak..tak patut

madi said...

mak aii..jambu gile..

mR.aSLaN said...

jambu ke? ganas tu...nak suh masuk gangster bila dia da besar nnt..hahahha