Friday, 23 November 2012

Taman Botanikal Hutan Rekreasi Ayer Keroh

Hi ..
Sebelum ini aku hanya pernah jogging area Taman Botanikal Ayer Keroh, Melaka
Tapi sekarang aku kerja dan diletakkan kat area situ ..
Btw, sakit jiwa jugalah..
Sebabnya " terlalu sunyii "
Tak sama dengan kepala aku yang suka hingar-bingar

Btw, ini la tempatnya ..



Sekiranya ada sakit jantung , darah tinggi dan darah gemuruh, anda digalakkan untuk naik Titian Silara ini :D


Dan, sebenarnya banyak juga kemudahan dan pembangunan yang ada dekat area situ ..
Sampaikan rasa semakin kurang hutannya ..
Tapi enviroment kawasan ini sangat sesuai untuk beriadah ..


Dan untuk kaki runner juga,
Taman Botanikal Ayer Keroh ni juga, sangat best untuk buat LSD ...
Inilah tempat bagi aku buat LSD bersama rakan-rakan bila ada event 21k ke atas :-)


2 comments:

Mawar berduri said...

boleh wat rombongan satu kos dtg sini..xde la jaoh pn, kasi hiburan kat pekerja yg mengalami kemurungan kt sana ^^,

mR.aSLaN said...

tak payah 1 kos.. datang mawar sorang pon dah cukup terhibur.. datang satu kos kacau line je..kah3:D