Sunday, 6 December 2009

Biodata Jiran Saya Punya Saudara Angkat

Ni la gambar aku dari kecik , besar skit dan besar banyak


Name : mR. aSLaN

Location : Melaka , Malaysia

Race Haram : Melayu Kacuk Portugis. Christiano Ronaldo yang main power main konda-kondi tu adalah sedara belah bapak aku.

Highest Education : Tadika Permata , 
(daftar SPM untuk amik kat Germany tapi ditolak)

About me : Seorang yang patriotik, cintakan alam sekitar , poyo , sopan-santun , gila talak ,penyabar dan ciri² ini amat disukai oleh semua ibu² di seluruh Myanmar dan Yugoslavia 

Hobby : Membonceng motosikal dengan perlahan sekitar 20km/10jam di jalan Highway Utara Selatan.   
                  Hanya akan membonceng motosikal dengan laju apabila lampu isyarat berubah dari warna kuning nak jadi warna merah.

Favourite Quote : Berat sama dipikul , ringan sama menganjing "

Apepon, sembang dulu baru kenal




Disclaimer 
Blog ni adalah milik aku !
Ingat tu !
Tapi ..
Komputer, laptop , karen, letrik, unifi , stimix , p1wimax semuanya korang punya ..
Dan bukan aku yang bayar
Jadi ..
Suka hati korang lah nak buat apepon
Sebab
Ini Blog Buruk Yang Tak Famous

Kalau nak komen
Terpulanglah nak kutuk ke, maki ke
Suka hati koranglah
Memang aku tak kenal dan tak nampak korang
Tapi ..
Allah nampak dan Dia maha mengetahui.

Pastu berkaitan nak copy & sharing
Terus-terang aku katakan
" TAK PERLU MINTA IZIN DARIPADA AKU "
Aku tak register bawah  hak cipta pon blog ni kat KDNKK
Sebab
Ini Blog Buruk Yang Tak Famous
Dan
Hakcipta itu adalah milik Allah s.w.t

5 comments:

wada Ahmad said...

ye la kau kan...bwk moto slow...xcye je wehh..

mR.aSLaN said...

@wada Ahmad slow lah wada .. aku kan berat .. gemuk ... msti ah slow..

wada Ahmad said...

kau ni..ad2 je kn....kau tpu ak eh...
ad jgk ak bg mkn slipar jpun tuuu

wada Ahmad said...

kau ni..ad2 je kn....kau tpu ak eh...
ad jgk ak bg mkn slipar jpun tuuu

mR.aSLaN said...

@wada Ahmad tipu ape lak wada?
mana ada tipu ape2 ..
ermm...
hee siper jepun kalau wat kacau air sedap gak:-) rasa pahit² jer ..
mak aku kata kalau pahit tu baru dinamakan ubat :-)